Mobil 2

Boka & Bo i våra tält eller husvagn

ÖPPETTIDER 2021
Färdiguppställda och utrustade familjetält & en husvagn att hyra: 1 april - 10 oktober
Vandrarhem: året runt

Vi erbjuder några färdiguppställda tält på vår camping. Här sover du i tältkänsla med skön mjuk säng. Du kan också boka och bo i vår husvagn av modell Adria 502-08. 

Ni har tillgång till WiFi och vårt servicehus med enskilda toaletter och duschar, ett rymligt kök och en tvättstuga med torktumlare och torkskåp.  Ta med sänglibbe eller hyr av oss. Du kan även boka till frukost. Se priser och större utbud under TILLÄGGSTJÄNSTER längst ner på sidan Priser >

Familjetält 6 pers

Vårt familjetält är ett Montana Navy med 3 rum (alkover). Det är färdiguppställt och fullt utrustat med tjocka madrasser, skåp för förvaring, enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kylbox och givetvis en lampa som ger fint sken på kvällen. Utemöbler i förmaket där middagen med fördel intas. Medtag sänglinne eller hyr av oss.

Tält 2 pers

Vårt lilla tält är ett Outwell Earth 2 tält. Det är färdiguppställt och fullt utrustat med tjocka madrasser, skåp för förvaring, enklare husgeråd som porslin, glas och bestick samt kylbox och givetvis en lampa som ger fint sken på kvällen. Utemöbler där middagen med fördel intas. Medtag sänglinne eller hyr av oss.

Husvagn Adria 502

Bo bekvämt och känn dig isom hemma i vår husvagn med kök, badrum och 5 sovplattser.
I dagsläget finns det endast en husvagn för uthyrning. 2 vuxna 3 barn får enkelt plats. Vagnen är fullt utrustad. Platt -TV och gratis wifi.
Kök, dusch och toalett används ej i husvagnen, det finns ett gemensamt kök och enskilda duschar, och toaletter som finns i anläggningens gemensamhetsutrymmen.
Städmaterial finns inne på anläggningen.
Är vagnen ej städad debiteras hyresgästen städ på 1000sek

 Medtag sänglinne eller hyr av oss.

loading...

Bokar direkt via oss på telefon +46 (0)706 74 01 82 eller mail info@rodlixvandrarhem.se

Translate with Google Translate

Välkommen till oss på Rödlix Vandrarhem & Camping!

Följ oss på Facebook för mer information!
Följ oss på Instagram för mer inspiration!